nieuws

Schmidt Zeevis twee keer in de prijzen bij Foodservice Awards 2014

Restaurant

Visleverancier Schmidt Zeevis heeft op 1 december 2014 in Noordwijk de Foodservice Award voor beste leverancier en in de categorie vers en gemak in de wacht gesleept.

Schmidt Zeevis twee keer in de prijzen bij Foodservice Awards 2014

De winst in de categorie leveranciers gaat voor het eerst naar Schmidt Zeevis in Rotterdam. Met een hoog overall cijfer van 7,98 laat de visleverancier de winnaar van vorig jaar, Unilever Foodsolutions die nu 7,89 behaalde, achter zich. Op de derde plaats bij de leveranciers eindigde Henri uit Drunen met een 7,83.

Vers en gemak
Naast de prijs voor beste leverancier bij de Foodservice Awards 2014, is Schmidt Zeevis eveneens awardwinnaar bij de categorie vers en gemak. Daar versloeg de Rotterdamse versvishandel mededingers als Henri en Jan van As. Schmidt Zeevis behaalde hier een rapportcijfer van 7,98. Henri eindigde als tweede met een 7,83 en versvishandel Jan van As bezet de derde plek met 7,70.

Onderzoek

De Foodservice Awards zijn een initiatief van Misset Horeca. Doel is het in kaart brengen van de kwaliteit van de onderlinge samenwerking tussen grossiers, leveranciers en grote horecaformules. Zij beoordelen elkaar anoniem en geven elkaar cijfers. EFMI Business School is verantwoordelijk voor het onderzoek dat ten grondslag ligt aan de Foodservice Awards. Het geheel wordt ondersteund door het FoodService Instituut Nederland (FSIN).

Huis ter Duin
Het is de tweede keer dat de Foodservice Awards zijn uitgereikt tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk in het bijzijn van leveranciers, grossiers en grote horecaformules.

Reageer op dit artikel