nieuws

Veilingitem Ron Blaauw* voor Serious Request

Restaurant

Sterchef Ron Blaauw heeft dinsdagmorgen 23 december een veilingitem ingebracht voor 3FM Serious Request. De eigenaar van Ron Gastrobar en The Fat Dog, beide in Amsterdam, bood live in de uitzending een diner thuis voor acht personen aan.

Veilingitem Ron Blaauw* voor Serious Request

Ron Blaauw werd rechtstreeks in de uitzending gehaald bij 3MF-dj Gerard Ekdom als zogeheten mystery beller.

Ron Gastrobar

De eigenaar van de Amsterdamse restaurants Ron Gastrobar en The Fat Dog bood een zogeheten veilingitem aan voor 3FM Serious Request.

Ron Blaauw komt bij de hoogste bieder thuis een diner verzorgen voor acht personen. Bieden kan via de website van Serious Request.

De sterchef stelde een startbod van €800,- voor. Inmiddels (dinsdag 23 december 9.30 uur) is €1800,- geboden. Een bod uitbrengen kan nog zes dagen.

François Geurds

Ook tweesterrenchefs François Geurds (FG Restaurant en FG Food Labs, beide Rotterdam) en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve in Waalre zijn actief voor de jaarlijkse actie voor het goede doel van 3FM.

François Geurds kookt vijf ochtenden met een groep Haarlemmers in de keuken van zijn restaurant soep.

Dick Middelweerd

Middelweerd biedt samen met Guus Meeuwis een tafeltje voor twee aan in het pop-up restaurant dat de Brabantse zanger – samen met de tweesterrenchef – opent vanwege zijn jubileum.

Reageer op dit artikel