Mijn Tent is Top-zaak De Pastinaeck bestaat 5 jaar

Mijn Tent is Top-zaak De Pastinaeck bestaat 5 jaar

De Pastinaeck in Amersfoort bestaat 5 jaar. Het restaurant kreeg landelijke bekendheid als winnaar van de tv-uitzending Mijn Tent is Top en is een van de enige finalisten van de tv-serie die nog driaat of operationeel is in de oorspronkelijke samenstelling.

Op 7 maart bestaat De Pastinaeck vijf jaar. 'We serveren die avond en de hele maand maart een speciaal vijfgangenmenu voor 5 tientjes. Op de avond zelf eten er veel vaste gasten en hebben we de jury van het RTL-programma waaronder Herman den Blijker uitgenodigd om te komen dineren', laten Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos weten.

In de eerste serie van Mijn Tent is Top won restaurant Coquille in 's-Hertogenbosch. Dit restaurant heeft de deuren in 2012 gesloten vanwege een faillissement. De winnaar van de tweede serie, Flinstering in Breda, is nog wel open maar heeft de formule aangepast. Uit de tweede serie bestaan de drie andere deelnemers (Mangú, Choix du Chef en Bij Jansen) niet meer. Van seizoen drie zijn alleen De Pastinaeck en Moodz nog open. Golddelicious en Amiral zijn gesloten