Dinnersite: korting voor 180.000 ouderen

Dinnersite: korting voor 180.000 ouderen

De restaurantwebsite Dinnersite gaat samen werken met seniorenorganisatie ANBO waarbij 180.000 ouderen zijn aangesloten. Vanaf 1 mei kunnen restaurants ANBO-leden een diner aanbieden met korting. Hoeveel korting kiest de restaurateur zelf.

ANBO, de belangenbehartiger voor senioren in Nederland, gaat met ingang van 1 mei samenwerken met restaurantgids Dinnersite, voor het aanbieden van ledenvoordeel in de aangesloten restaurants.

Drie maanden gratis

Bij Dinnersite.nl kunnen restaurants zelf kiezen hoeveel korting zij willen geven, op welke dagen deze geldig is en een maximaal aantal couverts opgeven. Ondernemers kunnen drie maanden gratis meedoen aan deze actie. In het restaurant moeten de ouderen de ledenpas van ANBO kunnen laten zien.

BookingManager

Restaurants kunnen op elk moment stoppen of de aanbieding aanpassen. Ook is het mogelijk verschillende aanbiedingen voor verschillende dagen te doen om zo bijvoorbeeld de rustige momenten te vullen.

ANBO leden kunnen vanaf 1 mei reserveren, de ANBO zal dan onder andere een mailing versturen naar de 70.000 aangemelde ANBO-mailadressen. Instellingen worden in BookingManager gedaan, als u gebruik maakt van de reserveringsystemen van Couverts en Seatme zijn wel de gebruikelijke kosten verschuldigd.