nieuws

Syrische activisten hacken websites van Thomas Keller

Restaurant

Websites van Thomas Keller zijn enige tijd gehackt geweest door Syrische activisten. Zo stond op de site van driesterrenrestaurant The French Laundry enige tijd de tekst ‘Your site Was Hacked By Daemon Of Darkness’.

Syrische activisten hacken websites van Thomas Keller

Naast de site van de het driesterrenrestaurant The French Laundry was ook de site van de Thomas Keller Restaurant Group enige tijd gehackt door dezelfde groep webcriminelen. Binnen enkele dagen waren de sites van Keller weer ontdaan van dergelijke teksten.

Op Twitter heeft Keller inmiddels zijn excuses aan gasten aangeboden voor de vreemde teksten op zijn site en laten weten dat de teksten niet afkomstig zijn van zijn organisatie. Het is onduidelijk of de daders, die zich Syrian Electronic Army noemen, zijn opgepakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels