nieuws

Aziatisch restaurant voor Julius Jaspers

Restaurant

Tv-kok, ondernemer en kookboekenschrijver Julius Jaspers opent in april een Aziatisch streetfood restaurant in Amsterdam. Aankomende week beginnen de bouwwerkzaamheden aan het restaurant in de Bilderdijkstraat. Dit zegt horecaondernemer Bert van der Leden tegen Misset Horeca. Het nieuwe restaurant van Jaspers valt onder IQ Creative van Van der Leden.

Aziatisch restaurant voor Julius Jaspers
anp

Julius Jaspers wordt verantwoordelijk voor de culinaire invulling van het Aziatische restaurant, maar net zoals bij zijn bestaande restaurant Julius Bar & Grill aan de Centuurbaan opereert hij onder de hoede van IQ Creative van Bert van der Leden.

Van der Leden laat weten dat het pand zo’n 400 vierkante meter beslaat. ‘Een flinke lap dus.’ Architectenbureau Concrete heeft het interieur ontworpen. De menukaart is voor rekening van Jaspers. ‘Julius Jaspers reist ontzettend veel door Aziatische landen en dit kunnen we hem zeker wel toevertrouwen,’ zegt  Bert van der Leden in een interview met Misset Horeca.

Tweede locatie Julius Bar & Grill

Van der Leden sluit ook een tweede vestiging voor Julius Bar & Grill niet uit. ‘Als zich een geschikte locatie voordoet is dat zeker een optie.’

Bekijk hieronder het volledige video-interview met Bert van der Lede dat ook gaat over de verhuizing van Supperclub, de Heineken Hoek, het nieuwe Nevel met Ricardo van Ede achter de kachel en over het gerucht dat Van der Leden Le Garage van Joop Braakhekke wil kopen.

Reageer op dit artikel