nieuws

Burgermeester opent vierde locatie in Amsterdam

Restaurant

Hamburgerrestaurant Burgermeester gaat een vierde vestiging openen in Amsterdam. Justus de Nijs, één van de eigenaren, kan nog niet zeggen waar de zaak wordt gerealiseerd, maar wel dat het de ambitie is om eind april/begin mei te openen.

Burgermeester opent vierde locatie in Amsterdam

Eigenaren Justus de Nijs, Dion Eggen en Vincent van Olphen openden in vier jaar tijd drie zaken (2007-2011) en voegen daar in 2015 een vierde vestiging aan toe.

Justus de Nijs
De Nijs, maandag 12 januari tijdens de Horecava in Amsterdam één van de juryleden bij de wedstrijd Lekkerste Hamburger finest, laat aan Misset Horeca weten dat het opnieuw gaat om een locatie in de hoofdstad.

Hamburgerconcept
Waar dat is, kan hij echter nog niet vertellen. De Nijs: ‘De ambitie is om eind april/begin mei te openen.’ Burgermeester streeft ernaar een open en eerlijk concept neer te zetten. Door de open keuken zien de gasten hoe de hamburgers worden gemaakt.

Reageer op dit artikel