nieuws

Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2015

Restaurant

Keng Vichianrat van La Rive*, Bert-Jan Jipping van De Vlindertuin* en Jeroen Brouwer van De Loohoeve zijn drie van de negen deelnemers aan de Wynand Vogel Bokaal 2015. De wedstrijd kent dit jaar voor het eerst een open inschrijving en de prijzenpot is niet meer 10.000 maar 5.000 euro.

Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2015

Ook het Rode Koper in Leuvenum waar de Wynand Vogel Bokaal van 2014 mee naar toe ging met Dennis van den Beld, doet dit jaar mee met de strijd. Gert van der Heijden vertegenwoordigt het restaurant dit jaar in de kookstrijd.

De negen deelnemers bereiden warme en koude gerechten in de strijd om de Wynand Vogel Bokaal 2015 in Assen. De wedstrijd is op maandag 9 februari tijdens de horecabeurs HorecaEvenTT, die gehouden wordt op 9, 10 en 11 februari in de TT-Hal in Assen.

Deelnemers Wynand Vogel Bokaal 2015

Sytse Greidanus, De Oude Sluis, Zoutkamp
Jeroen Brouwer, De Loohoeve, Schoonloo
Bert-Jan Jipping, De Vlindertuin, Zuidlaren
Keng Vichianrat, La Rive*, Amstel Hotel, Amsterdam
Gert van der Heijden, Het Rode Koper, Leuvenum
Dennis de Haan, De Jufferen Lunsing, Westervelde
Federic Mocci, Claudia e Federico, Hilversum
Leendert Klaassens, De Graancirkel, Drachten
Alwin van Beusichem, Van Beusichem Gastronomie, Buren

Naast de wedstrijd op maandag zullen ook tijdens de wedstrijden op dinsdag en woensdag topbedrijven uit het hele land hun medewerkers naar Assen sturen om aan een wedstrijd deel te nemen. De Bokkedoorns uit Overveen, Hotel de L’europe uit Amsterdam, Landgoed Lauswolt uit Beetsterzwaag en Het oude Dykhuys uit Lisserbroek hebben deelnemers bij de diverse wedstrijden.

Dennis van den Beld van Hotel Landgoed Het Rode Koper uit Leuvenum gaat dit jaar op woensdag strijden om de à la minute Half-Om wedstrijd.

Reageer op dit artikel