nieuws

Gerechten Amsterdamse restaurants in supermarkt

Restaurant

Amsterdamse restaurants gaan hun gerechten verkopen via de supermarkten van Bilder & De Clerq. Deze eetwinkels verkopen recepturen waarbij alle ingrediënten in de juiste hoeveelheid verkrijgbaar zijn. Restaurants die in de eerste ronde meedoen, zijn Envy, Par Hasard en Americano Bar & Kitchen.

Gerechten Amsterdamse restaurants in supermarkt

De populaire gerechten van een aantal Amsterdamse restaurants liggen straks bij Bilder & De Clercq in de schappen.

Van gerecht naar receptuur

Vanaf 22 januari wordt elke maand een bekend gerecht van een Amsterdams restaurant vertaald naar recepturen voor de eetwinkels.

Bekende Amsterdamse restaurants onthullen één van hun signatuurgerechten middels deze samenwerking.

Toprestaurants

De eerste drie deelnemende restaurants – Envy, Par Hasard en Americano Bar & Kitchen – zijn bekend, na de lancering worden de volgende eetgelegenheden onthuld.

‘Voor het ontwikkelen van onze recepten raken wij vaak geïnspireerd door toprestaurants’, vertelt Rogier Leopold, mede-eigenaar van Bilder & De Clerq.

‘Vanuit die inspiratie kwamen wij op het idee om het beste van de Amsterdamse horeca in huis te halen. En dat is gelukt.’

Par Hasard

Xander Hasaart, eigenaar van Par Hasard, doet mee aan dit nieuwe initiatief. ‘Wij willen Amsterdam de kans geven om ook thuis te genieten van Par Hasard.’

‘Smaakt het vervolgens naar meer? Dan ontvangen wij iedereen met liefde bij ons restaurant. Alleen mag je dan lekker op je stoel blijven zitten.’

Op donderdag 22 januari ligt het eerste recept in de winkels van Bilder & De Clercq op De Clercqstraat en de Ceintuurbaan.

Reageer op dit artikel