nieuws

Joop Braakhekke eert Frans Molenaar met favoriete dessert

Restaurant

Restaurant Le Garage van de bekende restaurateur Joop Braakhekke heeft het lievelingsdessert van de overleden Frans Molenaar op de kaart gezet. Molenaar was een vaste gast van het Amsterdamse restaurant.

Joop Braakhekke eert Frans Molenaar met favoriete dessert

‘Er zal altijd een stoel leeg blijven. We zullen Frans Molenaar missen als vriend van het huis’, laat restaurant Le Garage weten op Twitter.

Molenaar, die op 9 januari overleed, wordt in Le Garage geëerd met de favoriete dessert van de couturier. Het gaat om een Crème brûlée, genaamd ‘Crème brûlée a la Frans Molenaar’. Op de menukaart van Le Garage staat te lezen: ‘Een Crème brûlée zoals u van ons gewend bent met zwart-wit roomijs’.

Reageer op dit artikel