nieuws

Markthal stunt met komst Jamie Oliver

Restaurant

Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Het eerste restaurant zal in het najaar van 2015 openen in de Markthal in Rotterdam.

Markthal stunt met komst Jamie Oliver

Italian Food Concepts is de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Jamie’s Italian heeft duizenden fans gewonnen door het creëren van ‘neighbourhood’ restaurants, geïnspireerd op de Italiaanse tafel, waar mensen relaxen, delen en genieten van elkaars gezelschap.

Jamie’s Italian is ontworpen als betaalbaar en toegankelijk, waar iedereen welkom is en iedereen zich op zijn gemak voelt. De ‘casual dining experience’ is gebaseerd op het bieden van smakelijk en simpel Italiaans eten, gemaakt van de beste verse ingrediënten.

‘We zijn verheugd om onderdeel te zijn van restaurants die de schoonheid van authentiek, vers en creatief Italiaans eten laten ontdekken. We willen gasten verblijden met heerlijk eten, goede service, mooie restaurants en betaalbare prijzen. We kijken er naar uit om onze deuren te openen in 2015’, aldus Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, directeuren van Italian Food Concepts.

In 2008 werd het eerst Jamie’s Italian restaurant geopend in Oxford, en is nu geliefd over de hele wereld in landen als Australië, Rusland, Singapore en Zweden. Terwijl Italian Food Concepts en Jamie’s Italian verder zullen uitbreiden in Nederland, België en Noordrijn-Westfalen, Duitsland, is het gehele team nu gefocust op het openen van het eerste restaurant in Rotterdam, zo wordt gemeld in een persbericht.

Het eerste Jamie’s Italian restaurant opende in 2008 in Oxford, Engeland. Een samenwerking tussen Jamie Oliver en Gennaro Contaldo, een weerspiegeling van hun passie, nederigheid en warme gevoel voor Italiaans eten. Er zijn nu 35 Jamie’s Italian restaurants in het Verenigd Koninkrijk en 13 internationale restaurants van Sydney tot aan Dublin.

Reageer op dit artikel