nieuws

O Mundo viert vijf jaar Michelinster

Restaurant

Restaurant O Mundo in Wageningen in Hotel de Wereld viert dat de zaak vijf jaar op rij in bezit is van een Michelinster. In februari kunnen gasten vijf dagen een vijfgangendiner bestellen voor 55 euro per persoon.

O Mundo viert vijf jaar Michelinster

Eigenaar Jaap Venendaal zegt dat ‘de Michelinster-wereld volop in beweging is en dit maakt het niet vanzelfsprekend dat je vijf jaar achter elkaar een ster mag dragen. Het harde werken en de ontwikkelingen in de keuken die inspelen op de huidige consumentenmarkt worden wederom beloond en is een grootse prestatie.’

Hij feliciteert chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt, maître Yvo Kwak en alle andere medewerkers  van O Mundo. Het restaurant behaalde in november 2009 voor het eerst een ster.

Vijf jaar Michelinster wordt gevierd van 23 tot en met 27 februari 2015. Deze vijf dagen staat een vijfgangenmenu voor 55 euro per persoon op het programma.

Reageer op dit artikel