nieuws

Restaurant speelt in op blue monday

Restaurant

Restaurantketen Sla met vijf locaties in Amsterdam, biedt op blue monday, de meest depressieve dag van het jaar die dit jaar valt op maandag 19 januari, een smoothie die nieuwe energie geeft en een kwartiertje lichttherapie. Sla is de eerste restaurantketen wereldwijd die deze combinatie van voeding en licht aanbiedt. Ook na blue monday blijft deze extra energie op het menu.

Restaurant speelt in op blue monday

Restaurantketen Sla introduceert op blue monday een speciale energie-booster, bestaande uit een smoothie met hoog energetische ingrediënten en een kwartiertje lichttherapie van een speciale lichttherapiebril. Door deze bijzondere combinatie voelen gasten zich volgens Sla direct energieker en alerter.

‘In de zomer haal je voldoening uit een simpele salade, maar in de winter neemt de behoefte aan calorierijk voedsel sterk toe. Vaak is dit eten met teveel vet en suikers, waar je niet alleen van aankomt maar ook juist minder energie van krijgt’, zegt Ida de Haart, Hoofd Food bij Sla. ‘Wij willen deze winter graag een lekker, gezond en bijzonder alternatief bieden waar mensen extra energiek van worden; voeding met licht.

Sla werkt hiervoor samen met lichttherapiespecialist Goodlite. Het speciale licht van de bril stopt direct de aanmaak van het slaaphormoon melatonine en stimuleert de aanmaak van het geluksstofje serotonine. Je voelt je direct alerter en energieker.’

Reageer op dit artikel