nieuws

Speciaal inspiratiemagazine voor Nederlands Bocuse d’Or-team

Restaurant

Unilever Foodsolutions heeft een speciaal digitaal inspiratiemagazine uitgebracht over het Nederlandse team dat op 28 januari 2015 meedoet aan de Bocuse d’Or in Lyon.

Speciaal inspiratiemagazine voor Nederlands Bocuse d’Or-team

‘Het is een geweldig leuk en informatief magazine. Een echte Bocusespecial’, zo laat de woordvoerder van de Stichting Bocuse d’Or Nederland weten.

Top acht

In de digitale special vertellen deelnemer Jan Smink, commis Lars Aukema en coach Leendert Klaassens in een video over hun rol in het team en de voorbereidingen.  Daarin spreekt Smink de ambitie uit voor een plek bij de top acht. Inmiddels is Aukema als commis vervangen door Rogier Peeters omdat Aukema geblesseerd is geraakt aan zijn hand. Peeters werkt net als Aukema bij De Librije in Zwolle.

Bitterbal

Het magazine bevat verder een terugblik op de Europese finale in Zweden. Verder zijn er recepten te downloaden van wedstrijdgerechten van Jan Smink en oud-Bocusedeelnemers als Marco Poldervaart en Martin Ruisaard. Zoals een bitterbal van lamschouder van de hand van Poldervaart en aardappel met ossenstaart van Ruisaard.
Unilever Foodsolutions is een van de partners van het Nederlandse Bocuseteam.

Reageer op dit artikel