nieuws

Ter Marsch & Co winnaar Lekkerste Hamburger finest

Restaurant

Pim de Lange van Ter Marsch & Co in Rotterdam heeft de wedstrijd Lekkerste Hamburger categorie Finest gewonnen. Zijn ‘De Burgeresse (Lady Burger)’ werd maandag 12 januari tijdens de Horecava in Amsterdam RAI als beste beoordeeld.

Ter Marsch & Co winnaar Lekkerste Hamburger finest

Elf deelnemers streden maandag 12 januari in de Fastservice Arena (hal 9) op de beursvloer van de Horecava 2015 in Amsterdam RAI om de titel Lekkerste Hamburger Finest.

Fastservice Arena

Een nieuwe categorie hamburgers, naast de strijd Fastest die dinsdag plaatsvindt, in de reeks van Lekkerste Wedstrijden in de Fastservice Arena.

Lady Burger

Pim de Lange van Ter Marsch & Co in Rotterdam kreeg van de jury de meeste punten voor zijn De Burgeresse (Lady Burger).

‘De burger had ‘gewoon’ de beste smaak. Alle componenten waren aanwezig en de versuitstraling was top’, aldus voorzitter Hans van Dijk, vleesexpert SVO vakopleiding food.

Plek twee

De tweede prijs werd uitgereikt aan de Burger Bars Finest, de hamburger van Ibrahim Aliosman van de Burger Bar in Amsterdam.

Bijenkorf

Op plaats drie eindigde de winnaar van vorig jaar: Soufiane Berkane. Het broodje van de medewerker van La Ruche De Bijenkorf in Den Haag draagt de naam Italian BBQ burger.

Sponsorprijzen

Sponsorprijzen werden uitgereikt aan Kerwin Wiersum van Alida’s Smulpaleis in Roden (Remia), Jakob Waninge van Wereldburger in Groningen (QBTEC), Bas Oudshoorn van Sheraton Amsterdam Airport Hotel (SVO vakopleiding Food) en Pepijn Jansen van Polly Maggoo in Tilburg (Hanos).

Reageer op dit artikel