nieuws

Topchef Peter Goossens actief voor broodjeszaak

Restaurant

De Belgische topchef Peter Goossens van het driesterrenrestaurant Hof van Cleve heeft een recept gemaakt voor Pistolet Original. Hij maakt een broodje met gerookte makreel dat vanaf februari voor negen euro op de kaart staat van Pistolet Original.

Topchef Peter Goossens actief voor broodjeszaak

Na Stefan Jacobs (Va Doux Vent*), Lionel Rigolet (Comme chez soi**) en Gerald Watelet (presentator/kok op de RTBF) was het de beurt aan Peter Goossens, patron-cuisinier van Hof van Cleve *** om een Pistolet-Original te creëren.

Goossens ontwikkelde een broodje met fris gerookte makreel. De chef wilde uitpakken met iets nieuws, op basis van betaalbare en makkelijk verkrijgbare producten. Het broodje komt op de kaart voor negen euro. De Pistolet van Goossens zal beschikbaar zijn van 2 februalari tot aan de zomer.

Pistolet-Original
Pistolet-Original is een typisch Belgisch foodconcept in het centrum van Brussel, op de bekende Zavel. De zaak is gericht op het bekende en oer-Belgische broodje, belegd met producten van lokale vakmensen. Bekijk hier foto’s van Pistolet Original.

Reageer op dit artikel