nieuws

De Lindehof** serveert Soenil’s signature-lunch

Restaurant

Soenil Bahadoer, die in november 2014 door Michelin werd beloond met een tweede ster, serveert in maart een speciale lunch. De driegangen Soenil’s Signature-lunch is verkrijgbaar van 5 tot en met 15 maart bij De Lindehof in Nuenen voor €47,50 per couvert.

De Lindehof** serveert Soenil’s signature-lunch

De speciale lunch ‘Soenil’s Signature’ bestaat uit drie topgerechten die een impressie geven van de keuken van tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen.

In november vertelde Bahadoer op het Michelin-podium nog tegen Misset Horeca over de redenen voor zijn tweede ster: ‘Wat de redenen zijn voor het toekennen van deze ster? Dat we vernieuwend en Bourgondisch werken met een eigen stijl in onze gerechten en regionale producten waarderen. Dat is een traject van jarenlang doceren. Een Michelinster is een award voor een topchef die dag en nacht aan topsport doet en daarvoor erkenning krijgt.’

Reageer op dit artikel