nieuws

Happy Italy ook naar Enschede

Restaurant

In Enschede opent in april de zesde vestiging van de restaurantketen Happy Italy. Rotterdam, Tilburg, Hendrik-Ido Ambacht, Eindhoven en Kerkrade hebben al een Italiaan van de Restaurant Management Groep van Daniel de Blok.

Happy Italy ook naar Enschede

Happy Italy is een restaurantketen die draait op grote volumes voor zeer redelijke prijzen. Pizza’s staan op de kaart vanaf 4,75 euro tot maximaal 8,75 en pasta-gerechten beginnen bij dezelfde prijs en gaan tot maximaal 10,75. De keten noemt zichzelf The Fast Italian. In Enschede komt het horecabedrijf aan het Willem Wilminkplein 27.

Volgens eigenaar Daniel de Blok werkt het restaurant met alleen maar verse producten. ‘Geen E-nummers, geen kleurstoffen. De pasta maken we zelf in onze productiekeuken’ De eerste vestiging van Happy Italy startte in Rotterdam, de thuishaven van de Restaurant Management Groep.

Daniel de Blok kennen we onder meer van zaken als De Fabriek (zijn eerste), Boudoir, de Martini Bar, Dylan’s, Zotter, Sorbonne, De Heeren Eetcafe, strandzaak Cinq en van Post Rotterdam. De laatste jaren ligt de focus op Happy Italy, een formule die ook buiten Rotterdam wordt uitgerold.

Happy Italy was eind vorig jaar een van de kandidaten voor een Foodservice Award van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel