nieuws

La Place opent in Uden ondanks problemen bij V&D

Restaurant

Ondanks de problemen bij V&D is in Uden een winkel met horecavoorziening van La Place opengegaan. Het gaat om een La Place van 280 m2 oppervlakte. Binnen is er ruimte voor 124 gasten en buiten voor 60 gasten.

La Place opent in Uden ondanks problemen bij V&D

V&D Uden is onderdeel van het nieuwe Hoek Promenade-complex dat net als V&D en La Place op 25 februari open gaat. De winkel is verdeeld over twee etages, samen goed voor 3.400 m2. In de La Place-vestigingen wordt het herkenbare assortiment gevoerd met verse sappen, smoothies en allerhande broodjes.

De La Place winkel in Uden biedt werk aan 25 mensen. Bij heel V&D Uden staan 82 medewerkers op de loonlijst. ‘Uden is een zeer interessante locatie voor zowel V&D als La Place. Uden beschikt over een goed ontwikkeld retail-landschap en de locatie van onze vestiging sluit direct aan op het bestaande en zeer compacte winkelgebied’, aldus Sanne Oosterhoff, directeur Operations V&D.

De opening is opmerkelijk omdat V&D in zwaar weer is. Het winkelbedrijf werkt aan een plan om de winkels te redden. V&D werd opgericht in 1887 en telt inmiddels 63 winkels.

Reageer op dit artikel