nieuws

Reserveringen Joelia, by Mario stromen binnen

Restaurant

Restaurant Joelia, by Mario, het nieuwe restaurant van topkok Mario Ridder, is open. De eetgelegenheid is gevestigd in Hilton Rotterdam, maar opereert als een zelfstandig restaurant.

Reserveringen Joelia, by Mario stromen binnen

Het 80 stoelen tellende restaurant is vanaf het begin goed gevuld. Het loopt storm aan reserveringen, zowel voor de lunch als voor het diner.

Joelia, by Mario is volgens eigenaar Ridder een internationaal restaurant met een laagdrempelig karakter zodat het geschikt is voor een breed publiek. Ridder vergroot de toegankelijkheid door met scherpe prijzen te werken en door beleving aan het concept toe te voegen, zoals onder andere de mogelijkheid tot shared dining.

Vanaf maandag 16 februari is het restaurant open voor publiek. De eetgelegenheid heeft twee ingangen; een aan de straatzijde van de Kruiskade en een in de lobby van het hotel. Op deze manier hoopt Ridder zowel gasten van buitenaf als hotelgasten over de vloer te krijgen.

Misset Horeca was enkele dagen voor de opening van het restaurant aanwezig voor een sneak preview.

Reageer op dit artikel