nieuws

Tomeato Burger Moshik Roth in schappen Albert Heijn

Restaurant

De Tomeato Burger van Moshik Roth is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Albert Heijn. Dit signatuurgerecht van de tweesterrenchef van &samhoud places in Amsterdam ziet eruit als en smaakt als een hamburger, maar is gemaakt van tomaat.

Tomeato Burger Moshik Roth in schappen Albert Heijn

Moshik Roth en Albert Heijn gingen vorig jaar maart een samenwerking aan. Vier versmaaltijden van de tweesterrenchef kwamen in de schappen van de supermarktketen. Vanaf vandaag is de Tomeato Burger daar aan toegevoegd.

Tomaat

Deze signatuur van de chef van &samhoud places in Amsterdam ziet eruit en smaakt als een hamburger, maar is gemaakt van tomaat.

Broodje

‘Er liggen twee varianten in de schappen’, zo laat de tweesterrenchef weten. ‘Een Mexicaanse versie en een klassieke, inclusief broodje en groente-, saus- en serveersuggesties.’

Cateraar Compass

Eind vorig jaar sloot Moshik Roth een overeenkomst met cateraar Compass Group, die de Tomeato Burger introduceerde in enkele restaurants van de formule Eurest.

Samhoud

‘Het past binnen de filosofie ‘Together we build a brighter future’ zoals Salem Samhoud die ooit presenteerde, aldus Roth.

Gezonde voeding

Dat gebeurt met de brandnaam &samhoud food. ‘Een bijdrage leveren aan het zo breed mogelijk bereikbaar maken van gezonde voeding.’

Vegetarisch

‘De Tomeato Burger is vegetarisch en een goede reden om eens een dag te kiezen voor wat anders dan vlees.’

Reageer op dit artikel