nieuws

Flagshiprestaurant Shabu Shabu opent in Amsterdam

Restaurant

Sushi-keten Shabu Shabu heeft op 1 maart 2015 de deuren geopend van haar flagshiprestaurant in het monumentale gebouw The Bank op het Rembrandtplein in Amsterdam. Hiermee schaart de populaire keten zich naast internationale formules als Vapiano en Starbucks, die samen met onder meer biologische supermarkt Marqt gevestigd zijn in dit gebouw.

Flagshiprestaurant Shabu Shabu opent in Amsterdam

Het restaurant bestaat uit twee formules. Bij de entree is de SushiBar gesitueerd waar gasten tussen 12.00 en 22.00 uur in terecht kunnen voor een snel hapje en kleine gerechtjes. Op de eerste verdieping ligt het All You Can Eat restaurant dat vanaf 16.00 uur geopend is.

Semi-open keuken

Andere vernieuwingen zijn de semi-open keuken waar de koks aan het werk te zien zijn, het interieur en het binnenterras dat uitkijkt over het Rembrandtplein. Het is de tweede zaak van de keten in Amsterdam na de vestiging in de Ferdinand Bolstraat, die in 2010 opende.

Groeiende keten

Sinds de oprichting in 2008 is Shabu Shabu gestaag gegroeid Na een eerste vestiging in Rotterdam is Shabu Shabu inmiddels uitgegroeid tot een keten van 13 restaurants door heel Nederland en een landelijke keten van Take Away vestigingen onder de naam ShabutoGo.

Reageer op dit artikel