nieuws

Bijenkorf promoot Oosterscheldekreeft

Restaurant

In de restaurants van de Bijenkorf staat in de periode van 15 april tot en met 15 juli Oosterscheldekreeft op het menu. In de La Ruche-restaurants in Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Amstelveen en in de Kitchen in Amsterdam en Eindhoven zullen speciale Oosterscheldekreeft-producten worden geserveerd.

Bijenkorf promoot Oosterscheldekreeft

Samen met de chef-koks van de Kring Oosterscheldekreeft – een genootschap van twaalf restaurants – ontwikkelde de Bijenkorf een speciale kreeftenkroket, die geserveerd wordt met een brioche-broodje en een citroenmayonaise. Ook worden een bisque met Oosterscheldekreeft en een Zeeuwse salade met Stellendamse garnalen, huisgerookte zalm en Oosterscheldekreeft met limoenvinaigrette geserveerd.

‘Een typisch Nederlands kwaliteitsproduct hoort in de Bijenkorf’, aldus Kees van Wezel, manager Food & Restaurants bij de Bijenkorf. ‘Wij vonden het een kans om samen met de Kring van de Oosterscheldekreeft een aantal nieuwe, bijzondere seizoensproducten te introduceren; daarmee onderscheiden we ons en bieden we bijzondere gerechten aan onze gasten.’

Tijdens de promotieperiode geven koks van de Kring van de Oosterscheldekreeft kookdemonstraties in een selectie restaurants van de Bijenkorf en maken de bezoekers van de Bijenkorf ook kans op een Kreeftenweekend in een luxe restaurant in Zeeland.

Reageer op dit artikel