nieuws

Dwingeloo twee tijdelijke restaurants rijker

Restaurant

Dwingeloo krijgt er tijdelijk twee restaurants bij. Op vrijdag 1 mei vestigen deze zich in het pand van de voormalig fietsenmakerij Dolsma en Croissanterie à La Pelouse.

Dwingeloo twee tijdelijke restaurants rijker

De restaurants zijn onderdeel van het jaarlijkse aspergerondje dat op 1 mei door de gezamenlijke horeca van Dwingeloo wordt georganiseerd. Fletcher Landhotel de Borken en de Bospub, beide uit Dwingeloo bestieren die dag een tijdelijk etablissement aan de Brink, meldt Dasmooi.nl.

Tijdens het Aspergerondje kunnen aspergeliefhebbers zich van 17:30 tot 22:00 uur culinair laten verrassen bij negen restaurants in Dwingeloo. Tijdens voorgaande aspergerondjes werden drie bedrijven bezocht waar ook drie gerechten genuttigd werden.

In de nieuwe opzet eten de gasten een gerecht bij álle deelnemende restaurants. Een speciale pendeldienst brengt de gasten langs alle horecabedrijven.

Reageer op dit artikel