nieuws

Eerste editie 24Kitchen&Cottages

Restaurant

De eerste editie van 24Kitchen&Cottages gaat morgen, 17 april, van start. Een heel weekend lang kookentertainment met en door de chefs van 24Kitchen in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Zaterdag lanceert Rudolph van Veen bovendien zijn nieuwste boek: Rudolph kookt 2.

Eerste editie 24Kitchen&Cottages

Het nieuwe kookboek ‘Rudolph kookt 2’ is een basisboek waarin Meesterkok Rudolph van Veen op zijn eigen wijze laat zien dat echt iedereen kan koken. Of je nu een beginner bent of gevorderd, Van Veen biedt voor iedereen culinaire inspiratie en uitdaging. Liefhebbers kunnen het boek tijdens 24Kitchen&Cottages ook laten signeren door de kok.

Naast deze boeklancering is er nog veel meer te beleven tijdens 24Kitchen&Cottages. Alle chefs van 24Kitchen geven workshops en kookcolleges over hun favoriete culinaire onderwerpen. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van een mini-foodtruckfestival, een delicatessenmarkt, een feestje en het voorspelde mooie weer.

Vrijdagmiddagborrel

Naast veel inspiratie is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Het weekend begint met een vrijdagmiddagborrel en op zaterdag is er een After Dinner Dance. In de bios draaien foodfilms en in alle restaurants worden menu’s geserveerd die zijn samengesteld door de chefs van 24Kitchen.

Reageer op dit artikel