nieuws

Eigen wijn voor Cuno van ‘t Hoff

Restaurant

Wijnjournalist Cuno van ‘t Hoff heeft zijn eigen wijn gemaakt. De wijn is gemaakt van zijn favoriete witte druif, de Rolle, en ‘schofterig lekker’, zoals hij zelf zegt. De wijn kreeg de naam Rock ‘n Rolle.

Eigen wijn voor Cuno van ‘t Hoff

Het was voor Van ‘t Hoff een lang gekoesterde droom om zijn eigen wijn te vervaardigen. Voor hem is het ook meer dan een wijn alleen. ‘Het is muziek, samengesteld door mijn grote vriend Gerard Ekdom. En het is kunst, Selwyn Senatori stond garant voor het gruwelijk goede etiket.’

Van ’t Hoff bezocht samen met vintner Theo Kalkdijk in Zuid-Frankrijk verschillende wijnboeren. ‘Uitsluitend hun beste druiven hebben we geselecteerd en daar twee waanzinnig goede wijnen van gemaakt: de Rock ’n Rolle Classic en de Rock ’n Rolle Star.’

Hotdog van Ron Blaauw

Vandaag, 13 april 2015, worden beide wijnen door het viertal ‘op passende wijze’ gelanceerd bij restaurant The Fat Dog in Amsterdam. Met daarbij een Hoochie Coochie Hot Dog van Ron Blaauw en deejay Gerard Ekdom achter de draaitafel.

 

Reageer op dit artikel