nieuws

Food Center Westland opengesteld voor horeca

Restaurant

Food Center Westland opent op 29 april de deuren voor groentedetaillisten, horecaondernemers, cateringbedrijven en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten. Het Food Center bevindt zich op het ABC Westland Agri & Food-terrein in Poeldijk.

Food Center Westland opengesteld voor horeca

Het nieuwe groothandelscentrum is alleen toegankelijk voor groente- en fruitdetaillisten, horecaondernemers, cateraars en handelaren in groente, fruit en andere foodproducten. Particulieren worden niet toegelaten. Een vers en breed aanbod van groente en fruit staat centraal in Food Center Westland.

Aanwezige bedrijven
De bedrijven die op 29 april, om 05.00 uur hun deuren openen zijn ABC Fresh Food Company, Boeregoed, Caribbean Trading Masr Fruit International en Valstar Holland BV. De verwachting is dat er in de komende maanden nog meer bedrijven zich gaan vestigen in Food Center Westland. Voor exacte locatie en route, kijk op www.foodcenterwestland.nl.

Reageer op dit artikel