nieuws

Harbour Club naar Apollo hotel Amsterdam

Restaurant

Het Wyndham Apollo hotel in Amsterdam krijgt een locatie van The Harbour Club. Het wordt de vijfde vestiging van dit concept  en deze locatie krijgt de naam The Harbour Club Kitchen. Eind mei opent de nieuwe zaak.

Harbour Club naar Apollo hotel Amsterdam
Mark Vaessen, Alexander Kluit, John de Jong, Francesco Monaco en Imre Heijboer (vlnr).

De Harbour Club Kitchen in een joint venture tussen  Apollo Hotels & Resorts en The Harbour Club, de formule van John de Jong en Richard van Leeuwen. Het wordt het derde f&b concept van het hotel, naast het fine-dining restaurant La Sirène en Brasserie Marina Loungebar.

Alexander Kluit

Alexander Kluit, area general manager van het Apollo Hotel: ‘Afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het hotel. Recent zijn alle kamers volledig vernieuwd. De komst van The Harbour Club Kitchen sluit goed aan op de ingezette modernisering.’

John de Jong

‘Het Wyndham Apollo Hotel is voor ons een droomlocatie! Waarom? De ligging aan het water, het internationale karakter van het hotel, maar ook het bereik van het hotel: van de Amsterdammer tot aan de zakelijke gast en van de toerist tot aan de congresbezoeker,’ voegt John de Jong  toe.

The Harbour Club Kitchen is straks zeven dagen per week geopend, voor de lunch en het diner en biedt plaats aan 250 gasten. The Harbour Club Kitchen is het derde restaurant van The Harbour Group in Amsterdam, naast The Harbour Club en The Oyster Club. Andere steden die ook een Harbour Club-locatie hebben zijn Rotterdam, Scheveningen, Amsterdam (Cruquiusweg) en er is ook een Harbour Club op  Ibiza.

The Harbour Group stond in 2014 op nummer 49 in de Misset Horeca Top 100 met een omzet van 23,4 miljoen euro.

Reageer op dit artikel