nieuws

Italiaanse keuken jubileert in Markelo

Restaurant

Restaurant Il Campanile in Markelo bestaat vrijdag 1 mei 30 jaar. De eigenaars, de familie Torella, gaat deze mijlpaal bescheiden vieren.

Italiaanse keuken jubileert in Markelo

De Torella’s zijn er in geslaagd om de Italiaanse keuken in Markelo en omstreken bekend en geliefd te maken. Ze doen en deden dat met passie en smaak, zo meldt Maarkelsnieuws.nl.

Gaetano en Pia Torella begonnen op 1 mei 1985 hun restaurant op Buitencentrum Hessenheem. In 1991 verhuisden zij naar het centrum van Markelo. Riccardo is hier opgegroeid. Sinds enkele jaren is hij mede-eigenaar en zwaait hij samen met zijn vader de scepter in de keuken.

Restaurant Il Campanile is een familiebedrijf. Pia en dochter Laura zijn verantwoordelijk voor de bediening. Il Campanile is al diverse malen onderscheiden en is lid van Accademia Italiana della Cucina.

Reageer op dit artikel