nieuws

Milen van Boldrik weg bij horeca-vakbond

Restaurant

Milen van Boldrik, sectorbestuurder FNV Horeca, legt met ingang van 1 mei haar functie neer. Volgens Van Boldrik gaat het om een vrijwillig vertrek en neemt ze eerst een rustperiode om na te denken over de volgende stap in haar carrière.

Milen van Boldrik weg bij horeca-vakbond

Milen van Boldrik heeft bij FNV  zes jaar lang gestreden voor de belangen van horecawerknemers. Wat ze na 1 mei gaat doen, is nog niet bekend. ‘Eerst een mini-sabbatical en dan op zoek naar een nieuwe baan,’ zegt ze tegen Misset Horeca.nl

Tijdens haar zwangerschapsverlof werden haar taken waargenomen door Marco Bouma. ‘Ik ben begin dit jaar teruggekeerd na verlof. Bouma heeft me waargenomen en blijft ook werken voor FNV Horeca. ’

Volgens Van Boldrik is de horeca een ‘verdomd lastige sector’ om in te onderhandelen. ‘Eén stap vooruit en twee achteruit. Maar dit is niet de reden dat ik vertrek. Ik heb het zes jaar gedaan en dan is het goed om een andere uitdaging aan te gaan.’

De horeca zit sinds 1 april 2014 zonder cao en er zijn geen tekenen dat daar binnenkort verandering in komt.

 

 

Reageer op dit artikel