nieuws

Nieuwe chef voor Heeren van Soetermeer

Restaurant

De Heeren van Soetermeer in Zoetermeer, bekend uit de Terras Top 100 van Misset Horeca, heeft een nieuwe chef. Dave van Tol neemt samen met Brian Chehin de leiding in de keuken. Van Tol komt van De Koepel in Voorburg.

Nieuwe chef voor Heeren van Soetermeer
Dave van Tol

Dave van Tol startte zijn chefs carrière in de keuken van restaurant L’orage in Delft en stond vervolgens tien jaar in de keuken van De Koepel in Voorburg, waar hij zich opwerkte tot souschef. Aangezien de eigenaar van De Koepel zelf als chef-kok werkzaam is, waren de doorgroei mogelijkheden voor Van Tol daar beperkt.

‘Hij krijgt bij ons alle vrijheid om binnen het concept van ‘De Heeren’ zijn eigen stempel te kunnen zetten,’ laat ondernemer Rudi Seijdel weten aan Miset Horeca. ‘De funcie van chef kwam beschikbaar door wat verschuivingen in onze keuken.’

Terras top 100

De Heeren van Soetermeer stond drie keer achter elkaar in de Terras Top 100 van Misset Horeca. In 2013 behaalde het bedrijf de 53ste plaats,

Reageer op dit artikel