nieuws

Patrick Brans van New York Pizza naar HMSHost Schiphol

Restaurant

Patrick Brans – voorheen New York Pizza –  is de nieuwe general manager van de horeca op Schiphol. Horeca-exploitant HMSHost heeft Brans aangesteld als opvolger voor Jan Willem Hilbron. Brans wordt in zijn nieuwe functie operationeel eindverantwoordelijk voor HMSHost Schiphol Airport

Patrick Brans van New York Pizza naar HMSHost Schiphol

Patrick Brans was operationeel verantwoordelijk voor 125 New York Pizza vestigingen en 90 franchisenemers in Nederland en Duitsland. Daarvoor heeft hij internationaal diverse senior management functies bekleed bij The Ritz-Carlton Hotel Company en The West Paces Hotel Group.

Walter Seib, CEO van HMSHost International: ‘Met zijn verfrissende visie op de branche, oog voor detail en interesse in de medemens, past hij perfect in het team van HMSHost Schiphol Airport.’

Brans voorganger Jan Willem Hilbron gaat als senior business developer een belangrijke rol vervullen in het leadership team van HMSHost International. Sinds Hilbron’s aanstelling bij HMSHost Schiphol Airport in 2007 heeft het bedrijf een groei in sales gezien van 33 miljoen euro en zijn er meer dan 20 nieuwe horecaconcepten bijgekomen.

Reageer op dit artikel