nieuws

Paul Fagel, Paul van Waarden en Stephan Nijst samen achter de kachel

Restaurant

Chefs Paul Fagel, Paul van Waarden en Stephan Nijst koken in het pop-up restaurant ‘Blijf eten’ van Stichting Blijf Vrouw. Dit pop-up restaurant vestigt zich tijdelijk in het voormalige restaurant At Sea in de haven van Scheveningen.

Paul Fagel, Paul van Waarden en Stephan Nijst samen achter de kachel
Paul van Waarden

De chefs zetten zich belangeloos in voor het goede doel. Paul van Waarden was eerder eigenaar van At Sea. Stephan Nijst zal in het nieuw te openen restaurant van Evert-Jan van der Gun op deze locatie vanaf 1 mei de scepter zwaaien.

Paul Fagel
Meesterkok Paul Fagel, bekend van Restaurant Arsenaal in Naarden en onder andere oud-president van het Koksgilde, heeft ook zijn medewerking aan ‘Blijf Eten’ toegezegd.

Restaurant Blijf Eten is actief in de week van 20 tot en met 26 april. Iedere avond staat in het teken van een ander thema met bijpassend diner en muzikaal entertainment.

De drie chefs koken voor de Stichting Blijf Vrouw.  Deze stichting zet zich in voor vrouwen uit de Haagse regio die naast een levensbedreigende ziekte, tevens kampen met sociaal economische moeilijkheden. De Stichting heeft als doel om vrouwen een onvergetelijke dag of avond te bezorgen. Door bijzondere verwenmomenten of compleet verzorgde dagjes weg zet de stichting deze vrouwen in het zonnetje om hen de mogelijkheid te bieden zich buitenshuis even te kunnen ontspannen.

Reageer op dit artikel