nieuws

Restaurant vraagt geld voor opwarmen babyflesje

Restaurant

Een restaurant in het Belgische Leuven (Vlaanderen) heeft 50 eurocent elektriciteitskosten in rekening gebracht voor het opwarmen van een flesje melk voor een baby. De moeder van de twee maanden oude baby plaatste een foto van de rekening op  Twitter, die al honderden keren werd geretweet.

Restaurant vraagt geld voor opwarmen babyflesje

Horeca Vlaanderen noemt de stap van Taverne Restaurant Rubens in Leuven ‘verre van gangbaar’. Bij nagenoeg alle horecazaken zal dit standaard in de dienstverlening inbegrepen zijn, aldus de organisatie uit België.

 ‘Het mag als ergens vermeld staat dat die dienstverlening extra geld zal kosten of als dit mondeling aan de klant wordt meegedeeld’, stelt Horeca Vlaanderen.
Reageer op dit artikel