nieuws

Vier extra edities voor Lekker

Restaurant

De restaurantgids Lekker brengt dit jaar vier culinaire specials uit onder de titel ExtraLekker. De eerste uitgave heeft het thema ‘nieuw’ en geeft een kijkje achter de schermen van de chef-kok. ExtraLekker verschijnt 31 maart voor het eerst en is onderdeel van Pijper Media.

Vier extra edities voor Lekker

De opzichzelfstaande editie van ExtraLekker staat vol met informatie over de laatste trends, het leven achter de schermen van de horeca en daarnaast bevat het nieuws over de Lekker500-restaurants.

Nieuw
De eerste uitgave heeft het thema nieuw. Zo komen onder andere de verhalen van Jonnie en Thérèse de Boer, Sidney Schutte, Mario Ridder en Tom van den Veen aan bod. Allen hebben ze een ‘nieuwe’ stap gemaakt in de horeca- en/of restaurantwereld.

Er wordt aandacht besteed aan koks die het strakke keurslijf gedag zeggen en een eetbeleving omarmen die meer ‘casual’ is. Daarnaast belicht het magazine de nieuwe generatie koks die zonder fratsen, vol hartstocht, puur en met hoogwaardige producten kookt.

Verschijnen
ExtraLekker verschijnt dit jaar vier keer. Driemaal als losse editie en de vierde uitgave wordt samengevoegd met de Lekker500. Deze zal als vanouds in oktober verschijnen.

Reageer op dit artikel