nieuws

Weer all-in actieweek van Dining City

Restaurant

Restaurant Festival, de all-in actieweek van Dining City waarbij gasten voor 100 euro kunnen dineren en voor 50 euro kunnen lunchen, gaat van start op 15 april. Onder meer sterrenzaken Aan de Poel, Parkheuvel, De Bokkedoorns, ’t Nonnetje, Boreas, Treeswijkhoeve, Chapeau en Fred doen mee aan de all-in actieweek.

Weer all-in actieweek van Dining City

Het Restaurant Festival werd in 2013 voor het eerst gehouden. Gasten dineren of lunchen voor een vaste prijs, inclusief koffie, thee, wijn, amuses et cetera. De actieweek die 15 april start duurt tien dagen en loopt tot 25 april. Volgens Dining City doen er ongeveer 100 zaken mee.

Deelnemers zijn vrij in hun keuze voor het aantal gangen dat ze serveren voor deze prijs. Restaurants  in bezit van een of meerdere Michelinsterren mogen een toeslag vragen: Een ster: 10 euro pp voor het diner en 5 euro voor de lunch. De toeslag bij bijvoorbeeld Boreas als tweesterrenrestaurant is 25 euro voor het diner en 10 euro voor de lunch.

Het Restaurant Festival begon als een initiatief van de G6, een groep samenwerkende restaurants in Amsterdam, in samenwerking met Allicance Gastronomique en DiningCity. Aan de editie in april doen 103 restaurants mee.

Reageer op dit artikel