nieuws

Wouter van Laarhoven start eigen restaurant

Restaurant

Wouter van Laarhoven, voormalig chef van sterrestaurant De Molen in Kaatsheuvel, begint zijn eigen restaurant. Deze zomer opent hij Wynwood op Strijp-S in Eindhoven. Van Laarhoven werkt samen met Eveline Wu, zij heeft al meerdere horecabedrijven in de lichtstad.

Wouter van Laarhoven start eigen restaurant

‘We starten op een van de hipste plekken van Eindhoven,’ klinkt Van Laarhoven enthousiast. ‘Een nieuw bedrijf, 650 vierkante meter. En daar gaan we deze zomer lekker los,’ zegt de chef-kok tegen Misset Horeca.

Van Laarhoven start niet alleen met Wynwood, zoals het nieuwe bedrijf gaat heten. ‘Ik werk samen met Eveline Wu. Ze is eigenaresse en chef-kok van Mood Food & Drinks en van Soho, beide bedrijven zitten in Eindhoven. Wu was ook betrokken bij de Kreeftenbar in Eindhoven.

Van Laarhoven raakt in juli vorig jaar zijn baan als chef-kok van sterrestaurant De Molen in Kaatsheuvel kwijt toen de deuren van dit etablissement op slot gingen. Hij werkte negen jaar voor De Molen. Het restaurant was sinds 2008 in bezit van een Michelinster.

Reageer op dit artikel