nieuws

Bijtanken bij Subway in Eindhoven

Restaurant

In Eindhoven is een vierde Subway-restaurant geopend, gelegen aan de drukste verkeersader in de regio. De exacte locatie: het voormalig shopgebouw van het Esso Express-tankstation, aan de John F. Kennedylaan 5.

Bijtanken bij Subway in Eindhoven

‘Een perfecte nieuwe locatie, op een bijzondere plek’, zegt franchisenemer Hans Toonders, die ook in Helmond een Subway runt. ‘Gelegen aan een van de drukste verkeersaders in de regio, willen we een breder publiek bedienen. Iedereen is bij ons zeven dagen per week welkom om een ‘Sub’ te komen eten!’

Wat Toonders zo aanspreekt in het concept van Subway-restaurants, is dat de klant zijn eigen broodje samenstelt op basis van wat er standaard op het menu staat. ‘Een geweldig concept. Op die manier kunnen onze klanten kiezen uit een eindeloos aantal variaties. Iets wat bij de andere grote ketens ondenkbaar is, daar moet je eten wat de pot schaft.’

Samenwerking met De Haan-tankstations
Eindhoven is – na Arnhem – de tweede stad met een Subway-restaurant bij een Esso Express-tankstation van De Haan. Voor deze oliemaatschappij betekent de samenwerking met Subway Nederland een upgrade van het eigen aanbod. ‘Beide concepten kunnen door de combinatie optimaal van elkaar profiteren’, licht Patrick Vanwersch van De Haan toe.

Reageer op dit artikel