nieuws

Broodje Erik van Loo bij Bijenkorf

Restaurant

Tweesterrenchef Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel uit Rotterdam heeft een broodje gemaakt voor De Bijenkorf. Hij is de tweede sterrenchef die zijn receptuur op de kaart van het warenhuis zet. Peter Gast van ‘t Schulten Hues in Zutphen ging hem voor.

Broodje Erik van Loo bij Bijenkorf
Het broodje van Erik van Loo

Het broodje van Erik van Loo is vanaf 5 mei verkrijgbaar bij De Bijenkorf. De restaurants van de Bijenkorf serveren elk kwartaal een nieuwe Sterren Sandwich, een broodje waaraan bekende chef-koks hun signatuur verlenen en een speciaal receptuur voor ontwikkelen.

Erik van Loo
Het broodje van Erik van Loo is de Smokey Dutch en is een robuust zuurdesem broodje, belegd met dun gesneden, gerookt MRIJ rund, Hollandse kropsla en diverse zuren van Kesbeke en piccalilly. De Smokey Dutch zal vanaf 5 mei te koop zijn in alle restaurants van de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen.

Peter Gast
Het broodje van Peter Gast was een stevig volkorenbroodje met dungesneden huisgerookte kip, pittige thom kha kai mayonaise, knapperige bosui en scheutjes soja. Het broodje heet ‘One Night in Bangkok’.

 

Reageer op dit artikel