nieuws

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Restaurant

Chefs van Van der Valk Voorschoten (‘exclusieve hotel/restaurantketen in Nederland en België’) hebben een kookboek gelanceerd met daarin 20 ‘verfijnde recepturen’, zo melden ze. De chefs gaan hiermee aan de slag.

Chefs Van der Valk lanceren kookboek

Het boek Valk op de Kaart is het resultaat van een samenwerking tussen chefs van de hotelketen en Nestlé Professional. Het boek werd presenteerd in de Van der Valk Versmarkt in Voorschoten.

Andere weg
De gerechten spatten van de foto’s en geven de chefs in de keukens van Van der Valk Voorschoten een nieuwe gastronomische ervaring, zo wordt gemeld. ‘Met het kookboek vol heerlijke recepturen, kunnen onze chefs in de Van der Valk restaurants nieuwe inspiratie opdoen’, zegt Harry Kaan, chef-kok Van der Valk Nootdorp.

Moderne keuken
Om toe te voegen: ‘Met deze gerechten bieden we onze gasten een eetervaring van hoogstaande kwaliteit. Ook bij Van der Valk Voorschoten richten we ons op de moderne keuken. Met de smakelijke nieuwe recepturen slaan we dan ook een andere weg in met onze restaurants.’

Sauzen
Naast het kookboek zijn op 18 mei ook vier nieuwe sauzen gepresenteerd die Nestlé Professional ontwikkelde in samenwerking met Van der Valk Voorschoten in de Nestlé fabriek in Finland. Het om stroganoffsaus, champignonsaus, grillsaus en truffelsaus.

Reageer op dit artikel