nieuws

Dutch Cuisine-chef kookt op World Expo in Milaan

Restaurant

Dutch Cuisine chef Bas Cloo bereidt op donderdag 11 juni 2015 een diner voor genodigden op de World Expo in Milaan.

Dutch Cuisine-chef kookt op World Expo in Milaan

Het Dutch Cuisine-diner vindt plaats in het Holland Paviljoen van de World Expo. De Expo staat dit jaar in het teken van food. Dutch Cuisine is een beweging die zich inzet voor promotie van de Nederlandse keuken.
Samenwerking
Aanleiding voor de aanwezigheid van de Nederlandse keukenchef is het feit dat de gemeente Rotterdam, overheid, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en Dutch Cuisine hun samenwerking op deze wijze willen vieren.
Foodlogistiek
Tijdens het diner krijgen gasten de gelegenheid gerechten uit de Nederlandse voedselproductieketen te proeven. ‘Nederland loopt voorop als het gaat om foodlogistiek, voedselproductie en de bereiding door topchefs. De Rotterdamse regio is in die keten een van de belangrijkste schakels’, laat de samenwerkende partijen in een persbericht weten.
Dutch Cuisine richt zich op de profilering van de (inter)nationale positie van de Nederlandse  keuken in de breedste zin van het woord.

Reageer op dit artikel