nieuws

George-family opent Italiaans restaurant San George in Amsterdam

Restaurant

De George-family heeft een nieuw Italiaans restaurant geopend aan de Amsterdamse Stadhouderskade. Het gaat om San George, een verfijnd restaurant, zo wordt gemeld.

George-family opent Italiaans restaurant San George in Amsterdam

Deze ‘downtown Italian’ is nummer acht in de George-reeks met vestigingen in Amsterdam, Laren, Den Haag en Zandvoort. San George is een ‘modern-day Italian classic’ en brengt een Venetian-inspired menu, met authentieke Italiaanse gerechten: van Burrata di Bufala, tot Bistecca Taglia, en home-made pasta’s, die verrijkt kunnen worden met truffel.

Metrotegels
Voor de échte Italian-experience staan er de weekend-specials op het menu, die 24 uur van tevoren besteld dienen te worden. Het interieur bestaat uit materialen als natuursteen, metrotegels, messing en staal. Het geheel is afgemaakt met originele barkrukken uit Monaco. Het restaurant telt 90 couverts.

 

 

 

Reageer op dit artikel