nieuws

In Den Rustwat de boer op met houtgestookte veldkeuken

Restaurant

Marcel van Zomeren en Justin van den Berg, chef-kok en kok van het Rotterdamse restaurant In Den Rustwat, trekken er deze zomer op uit met een houtgestookte vintage veldkeuken uit 1944, compleet met legertent.

In Den Rustwat de boer op met houtgestookte veldkeuken

Het duo is beschikbaar voor feestjes en evenementen. De buitenkeuken is een onderdeel van een nieuw gezamenlijk initiatief genaamd Your Personal Chefs, waarbij de chefs in te huren zijn voor een culinair feest op locatie.

Het culinaire duo is via een website in te zetten voor feesten en partijen, waar zij desgewenst verschijnen met een industriële buitenkeuken. Deze stoere veldkeuken wordt voortgetrokken door een DAF legervoertuig uit 1955.

Wie het industriële stijltje wil doortrekken, kan er ook een legertent bij huren. Overigens kunnen de chefs ook ingezet worden zonder vintage keuken, op iedere gewenste locatie.

 

 

 

Reageer op dit artikel