nieuws

Klaar Af Kook krijgt tweede editie

Restaurant

Na een succesvolle eerste editie vindt maandag 12 oktober tijdens de Horecabeurs Noord Nederland de tweede editie van Klaar Af Kook plaats, dé kookwedstrijd van het noorden. De Martinikerk zal het toneel zijn van een wedstrijd waarin professionele, beginnend koks het tegen elkaar opnemen.

Klaar Af Kook krijgt tweede editie

‘De animo afgelopen jaar was zo groot dat we ook dit jaar weer los gaan met een tweede editie van deze mooie wedstrijd’, meldt Joris van Berkel, de aanjager van het evenement.

Knock-outsysteem
Volgens een knock-outsysteem zullen de verschillende koks het in de voorrondes tegen elkaar opnemen, waarbij er in poules van vier koks tegelijk gekookt zal worden. De beste acht koks van de voorrondes gaan door naar de halve finale. In de finale strijden de beste vier koks van de halve finales tegen elkaar.

Wordt er in de eerste ronde nog gekookt met een vooraf bekende selectie aan ingrediënten, in de tweede en de finale rondes zal het volledig aankomen op de vindingrijkheid en creativiteit van de koks.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op http://www.klaarafkook.nl.

Reageer op dit artikel