nieuws

Laatste voorronde van NK Oestersteken tijdens Villa’s

Restaurant

Op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek start donderdag 14 mei het Villa’s Culinair Wijntheater Weekend. Bovendien wordt op Hemelvaartsdag de laatste voorronde van het NK Oestersteken hier gehouden, georganiseerd door het Wijntheater in samenwerking met MECC Maastricht en Europa Culinair.

Laatste voorronde van NK Oestersteken tijdens Villa’s

Tijdens de laatste voorronde van het NK Oestersteken strijden vanaf 16.00 uur verschillende dames en heren om een finaleplek begin oktober tijdens de bourgondische horecavakbeurs BBB in het MECC in Maastricht. Een professionele, driekoppige jury buigt zich over het resultaat en let op de snelheid waarmee de platte Zeeuwse oesters worden opengemaakt. Daarnaast worden ook de vakkundigheid waarmee dat gebeurt en de aanwezigheid van gruis in het juryrapport opgenomen.

Bezoekers van Villa’s Culinair Wijntheater Weekend kunnen daarnaast genieten van bijzondere culinaire workshops, vinylmuziek, bekende vinologen, oestermannen uit Yerseke en top-chefs. Het geheel wordt omlijst door een volgens de organisatie ‘waanzinnige wijnkaart’.

Reageer op dit artikel