nieuws

Nieuwe restaurant Wouter van Laarhoven opent in juli

Restaurant

Restaurant Wynwood, van sterchef Wouter van Laarhoven, opent rond 1 juli 2015 de deuren. De nieuwe zaak, die de voormalig chef van De Molen runt met zakenpartner Eveline Wu, komt op Strijp-S in Eindhoven.

Nieuwe restaurant Wouter van Laarhoven opent in juli

Volgens Van Laarhoven wordt Wynwood een ‘sexy zaak met een internationaal gevoel en een mondiale uitstraling.’ Het restaurant krijgt een luxe uitstraling –inclusief het linnen, luxe servies en exclusieve ingrediënten- en serveert een viergangenmenu voor rond €30.

Lage drempel
Volgens Van Laarhoven ervaart de gast luxe in alle facetten, maar zonder de bijbehorende drempel. ‘Wynwood bruist de hele dag, gasten kunnen overdag terecht voor hun (zakelijke) afspraak, een kop koffie met vers gemaakte patisserie, lunch, diner en in de bar voor een cocktail of glas wijn.

Strijp-S
Van Laarhoven is enthousiast over locatie Strijp-S, op het oude Philipsterrein. ‘Hier zitten jonge technologie- en designbedrijven, het barst van de creativiteit en Wynwood past daar perfect in.’ Wynwoord streeft naar eigen zeggen een hoog niveau na, maar niet per se een Michelinster.

Opening in juli
Het restaurant opent dus ‘rond 1 juli’, maar de exacte openingsdatum wordt in de loop van juni  bekendgemaakt. Van Laarhoven: ‘Actuele ontwikkelingen kunnen via de Facebookpagina gevolgd worden.’

Reageer op dit artikel