nieuws

Nozomi Sushi Bar, Valencia

Restaurant

Beton en klassiek Japans timmerwerk kenmerken het nieuwe sushi restaurant Nozomi in Valencia. Het koele beton in combinatie met het warme hout geeft de zaak een exclusieve en rustige uitstraling.

Nozomi Sushi Bar, Valencia
Cualiti Photo Studio

Ook de gevel van het restaurant is in dezelfde minimalistische stijl. Het restaurant bestaat uit drie gedeeltes: ‘Japanse straat’ met twee gangen, restaurantgedeelte en een hoger gelegen privé eetgedeelte. Bij binnenkomst waan je je in een typische Japanse straat met nagebootste huisjes gemaakt van Japans timmerwerk met houten daken. De twee betonnen gangen leiden je naar het restaurantgedeelte. Het plafond is bedekt met Japans kersenbloesem. De privégedeelte is intiem maar met een open zicht op het restaurant. De Spaanse designers van Masquespacio ontwerpen met enkel twee materialen, beton en hout, een bijzonder concept.

Locatie: Valencia, Spanje
Type: Sushi restaurant, minimalistisch, geïnspireerd op de Japanse cultuur
Open: 19 december 2014
Oppervlakte: 233 m2
Materiaal: beton, hout, kersenbloesemplafond
Site: Nozomi Sushi Bar
Fotografie: David Rodriguez en Carlos Hollow, www.cualiti.es
Design: Masquespacio

Reageer op dit artikel