nieuws

Horeca Personality 2015 draagt prijs aan Zeeland op

Restaurant

Compleet verrast was Jerry van Zuijlen van Amadore restaurants en hotels toen hij op 11 mei in Amsterdam hoorde en zag dat hij de Top 100 Personality award 2015 van Misset Horeca had gewonnen.

Horeca Personality 2015 draagt prijs aan Zeeland op

Onder een groot applaus van de aanwezigen, liep Van Zuijlen naar het podium om uit handen van Martine Zuil, hoofdredacteur van Misset Horeca, de award in ontvangst te nemen. ‘Ik ben trots dat Zeeland op de kaart staat.’ De kersverse winnaar was zichtbaar geëmotioneerd met de eer die hem te beurt viel.

Tijdens het Horeca Top 100 Event in de Waldorf Astoria werd via een video over Jerry van Zuijlen bekend gemaakt dat hij zich dit jaar Top 100 Personality 2015 mag noemen. Van Zuijlen was compleet verrast en viel even stil. ‘Ik dacht dat ik een van de drie genomineerden was’, laat hij na afloop weten. Van Zuijlen is superblij en laat weten dat hij de titel met trots zal dragen.

Rasondernemer
Van Zuijlen krijgt de prijs van Misset Horeca omdat hij al 25 jaar een ras-ondernemer is, met name in de horeca aan de boulevard van Vlissingen, en daarbuiten. Met zijn imperium Amadore Hotels & Restaurants, drukt Van Zuijlen een stempel op de Zeeuwse horeca en is hij een voorbeeld voor andere ondernemers.

72e plaats
Amadore hotels en restaurants staat in de horeca top 100 van 2015 staat op de 72e plaats met 13,7 miljoen euro omzet.
In de speciale uitgave van Misset Horeca die op 15 mei verschijnt, staat een interview met Jerry van Zuijlen.

Klik hier om de complete ranglijst te bekijken.

Reageer op dit artikel