nieuws

Raymond Venmans nieuwe chef-kok restaurant Bravoure

Restaurant

Raymond Venmans is de nieuwe chef-kok van restaurant Bravoure in Vlieland. Per 1 juni 2015 zal hij chef-kok Robert Buurman vervangen. Dit maakte eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers vandaag bekend.

Raymond Venmans nieuwe chef-kok restaurant Bravoure

Venmans omschrijft zijn eigen stijl als creatief met mooie producten van goede kwaliteit. De chef laat zich graag inspireren door hedendaagse trends en de nieuwe mogelijkheden hierin. Daarnaast probeert hij het maximale uit zijn eigen creativiteit te halen.

Vrijheid
Bij Bravoure krijgt hij naar eigen zeggen alle vrijheid om binnen het bestaande concept zijn eigen stempel te drukken. Voor nu focust hij zich vooral op het neerzetten van een goede, solide kaart. Het behoud van de Gault Millaut punten is daarbij een pre.

Geschiedenis
De chef-kok startte zijn carrière bij Restaurant Meester en stond de laatste zes jaar in de keuken van het Amstelhotel in Amsterdam. Daarvoor werkte hij bij restaurant La Rive. Een jaar geleden trok hij naar Vlieland, waar hij direct een klik voelde met de eigenaren en het eiland.

 

 

Reageer op dit artikel