nieuws

River Cottage Canteen, Winchester

Restaurant

The River Cottage Canteen in Winchester is een restaurant in een molen uit de 18e eeuw. De oorspronkelijke molen had lage plafonds en veel verdiepingen. Diverse etages zijn gesloopt, zodat er voldoende daglicht naar binnen straalt en er een fascinerende zicht ontstaat in het gebouw met open ruimtes op de verschillende verdiepingen.

River Cottage Canteen, Winchester

De molen bestaat uit twee restaurantgedeeltes, een bar en buiten is er een groot terras. River Cottage Canteen biedt plaats voor 130 gasten. De molen staat in de Abbey tuinen in het centrum van Winchester, in de buurt van de kathedraal.

Locatie: restaurant in een molen, Abbey tuinen in Winchester, Engeland
Type: restaurant
Open: 2014
Capaciteit: 130 stoelen, terras 50 zitplaatsen
Materialen: grotendeels bestaat het restaurant uit materialen die gevonden zijn binnen het gebouw, zoals de bakstenen, de natuurstenen en de dennen- en iepen vloer op de bovenste verdieping. De verlichting is gemaakt van oude fittingen, touwen en katrollen. De gegane grond is betegeld met steengroeve tegels.
Site: River Cottage Canteen
Design: Mackenzie Wheeler

Reageer op dit artikel